Electroalfa a participat la unul dintre cele mai mari evenimente dedicate pieței de energie din România

gheorghe ciubotaruLa începutul acestei săptamâni, Președintele Grupului de Firme Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru a participat în calitate de speaker la ZF Power Summit 2016, eveniment care a reunit reprezentanții celor mai mari jucători din sectorul energetic. Participanții la acest eveniment au concluzionat că sectorul energetic naţional are nevoie majoră de investiţii, dar şi de clarificări legate de legislaţie, redevenţe şi energie regenerabilă, aspecte susținute și de Gheorghe Ciubotaru.

like facebookSe spune că strategia unei ţări pleacă de la strategia energetică. Occidentul a investit foarte mult în energie regenerabilă, însă la noi impredictibilitatea legislativă a pus la pământ energia verde”, a declarat Ciubotaru, prezent la evenimentul ZF Power Summit.

Un alt subiect îndelung dezbătut a fost listarea la bursă a companiilor autohtone din sectorul energetic, acestea preferând, într-o proporție semnificativă, să se concentreze cu precădere pe dezvoltarea business-ului.

Electroalfa se gândeşte la listare, dar abia după ce vom deveni un jucător regional. Anul viitor sub nici o formă, însă probabil că, începând cu 2018, vom aborda acest subiect. Vom decide dacă cea mai bună variantă e bursa, investitorul financiar sau investitorul strategic”, a adăugat Gheorghe Ciubotaru, în cadrul ZF Power Summit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *