Şofer bătut în trafic pentru că nu a schimbat luminile de întâlnire. Vezi ce a păţit agresorul!

lumini de intalnireIncident neobişnuit pe cel mai circulat din Botoşani. Un şofer l-a luat la bătaie pe un altul, pe motiv că acesta din urmă nu a schimbat luminile de întâlnire. Totul s-a întâmplat în localitatea Baisa, în 2011, când, după ce a fost orbit Teofil Ciobanu, de 27 de ani, a oprit maşina și l-a agresat pe Alexandru Clocotici, care la rândul său a tras pe dreapta.

După câteva replici dure, cei doi s-au luat la bătaie, iar primul a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele pe cel de-al doilea, certificatul medico-legal scos ulterior concluzionând că acesta a avut nevoie de aproape 50 de zile de îngrijiri medicale.

like facebookInstanţa l-a condamnat pe tânărul şofer la doi ani de închisoare cu suspendare şi la plata a 4.133 de lei daune materiale şi 20.000 de lei daune morale.

Din păcate pentru el, şoferul agresiv nu a plătit banii victimei sale, iar acum Alexandru Clocotici a solicitat instanței ca pedeapsa cu închisoarea să fie executată, ceea ce instanţa a admis. Hotărârea nu este definitivă.

 

 

 

One thought on “Şofer bătut în trafic pentru că nu a schimbat luminile de întâlnire. Vezi ce a păţit agresorul!

  1. Sunt soarte multi soferi care nu mai considera ca e obligatoriu sa schimbe luminile de intalnire, si aproape toti ca e obligatoriu sa „tai” curba chiar daca se vede linia continua si e cineva pe celalalt sens. Politia nu am auzit sa fie interesata de aceste situatii, deci unii au concluzionat ca trebuie sa-si faca singur dreptate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *