Scandal la construirea sensului giratoriu de la interecţia străzii Petru Rareş cu Bulevardul Mihai Eminescu

sens giratoriu bulevad cu petru raresConstrucţia sensului giratoriu de la intersecţia străzii Petru Rareş cu Bulevardul Mihai Eminescu a generat un scandal din cauza nerespectării proiectului.

O familie ce locuieşte în zonă susţine că Primăria nu a respectat proiectul sensului giratoriu şi a pus trecerea de pietoni la intrarea în curtea locuinţei.

like facebookConstructorul sensului giratoriu a fost nevoit să mute trecerea de pietoni, faţă de amplasarea din proiect, din cauza unui stâlp de iluminat ce era la jumătatea trecerii pe un trotuar. Mutarea cu un metru jumătate a trecerii de pietoni face ca marcajul să se apropie foarte mult de intrarea în curte.

Locul unde este prevazuta trecerea de pietoni in proiect
Locul unde este prevazuta trecerea de pietoni in proiect

„Proiectantul, Nord Proiect, dacă vinea la faţa locului vedea că trecerea de pietoni începe cu un stâlp pe trotuar ce vine la jumătatea. Era de râsul lumii. Acum dacă a greşit trebuie să plătească. Cei de la Primărie spun că nu pot muta stâlpul pentru că necesită fonduri, însă să suporte proiectantul. Aşa mă trezesc cu trecerea de pietoni la intrarea în curte”, spune cetăţeanul nemulţumit.

like facebookLa faţa locului au fost solicitaţi şi poliţiştii rutieri, însă oamenii legii spun că este problema Primăriei pentru că ei au dat un aviz doar pentru restricţiile de circulaţie ce sunt puse pe perioada efectuării lucrărilor. De cealaltă parte constructorul susţine că aplică soluţiile oferite de benficiar şi proiectant.

politist sens giratoriu bulevard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *