O nouă anchetă a Inspectoratului Școlar la Școala 13 Botoșani, în cazul elevului umilit de profesoara de geografie

scoala 13 botosaniȘefa Inspectoratului Școlar Județean, Mihaela Huncă, a dispus încă o anchetă la Școala 13 Botoșani, după ce au apărut noi dovezi în cazul elevului de clasa a V-a, cu Sindrom Down, umilit de profesoara de geografie. Mihaela Huncă a declarat că din comisia de anchetă fac parte specialiști ai Inspectoratului Școlar Județean iar verificarea a fost dispusă după ce părinții elevului au prezentat și o înregistrare audio de la o ședință cu părinții.

like facebookSe vor relua anumite etape din verificări, tocmai pentru a nu greși. Aceste argumente ne-au condus la faptul că trebuie să revenim, să revedem faptele, pentru a fi corecți în decizia pe care o vom lua. Neavând știință de acele înregistrări, noi vrem să vedem exact și referirile care s-au adus, cu toate că au fost interviuri și cu prinții din acea clasă, și cu profesorii și diriginții”, a menționat Mihaela Huncă.

Inspectorul general al IȘJ susține că profesorul incriminat, Mihaela Filip, care este și inspector școlar, ”nu a făcut acele afirmații. Nu putem să învinovățim pe niciun om, până nu avem concluziile finale”, a adăugat Huncă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *