Soţ şi soţie puşi să plătească 100.000 de euro după ce au falimentat o fabrică de confecţii

femeie fabrica de confectii botosani2Doi soţi trebuie să scoată din propriul buzunar 100.000 de euro după ce au falimentat o fabrică de confecţii.

Judecătorii Curţii de Apel Suceava le-au atras răspunderea soţilor Corneliu şi Cristina Ailenei după ce s-a deschis insovenţa firmei Corneliu Conf.

like facebookSentinţa dată vineri este definitivă. Societatea deţinea o secţie de confecţii în zona pietonalului Unirii, iar în 2010 a intrat în insolvenţă.

La masa credală s-au înscris două bănci, Bancpost şi Banca Comercială Carpatica precum şi fiscul, ITM sau furnizorii de ultilităţi.

Cum o parte din bunuri au fost vândute înainte de intrarea în insolvenţă, lichidatorul judiciar a invocat reaua credinţă a administratorilor. Iniţial Tribunalul Botoşani a respins cererea de atragere a răspunderii, însă Curtea de Apel Suceava a admis acţiunea.

One thought on “Soţ şi soţie puşi să plătească 100.000 de euro după ce au falimentat o fabrică de confecţii

  1. tot bancile castiga….pai normal sa mai vanda cate ceva daca nu merge treaba…..una e sa vinzi pana se declara falimentul si altceva sa fii scos la mezat. Asta se numeste management nu rea credinta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *