Un om de afaceri vrea să dezvolte o reţea de paypoint-uri într-un sat de la marginea municipiului Botoşani

dragos apetrei1Un om de afaceri dintr-un sat situat la periferia municipiului Botoşani are o iniţiativă inedită privind plata facturilor la utilităţi de către consătenii săi.

Dragoş Petre Apetrei intenţionează să monteze cabine pay pont la fiecare patru artere din satul Costeşti, comuna Răchiţi. Cu ajutorul acestora, cetăţenii din comună îşi vor putea plăti facturile la utilităţi şi în viitor chiar impozitele.

like facebookOmul de afaceri deţine un bar cunoscut de localnici „La Groapă” şi o alimentară în comună şi spune că vrea să se extindă, iar un alt proiect de-al său viează candidatura, ca independent, la Consiliul Local Răchiţi.

Consider că îndeplinesc toate condiţiile pentru a lupta pentru o asemenea funcţie. Este nevoie de un suflu nou, însă fără politică şi am ales să candidez independent. Vreau să facilitez plata facturilor ce a devenit un chin pentru cetăţeni punând la dispoziţia locuitorilor, la fiecare patru artere de drum o cabină pay point. Toată lumea este axată pe şcoli, grădiniţe şi drumuri, însă bunăstarea oamenilor nu constă doar în rezolvarea acestor probleme. Pentru ca totul să funcţioneze vreau să-i propun actualului şi viitorului primar să încurajăm mai multe firme să investească în comuna tocmai pentru a mări numărul locurilor de muncă. Tocmai pentru ca şcoala, grădiniţa şi toate celelalate existente în momentul actual să-şi urmeze normal proiectele pe care deja le au fără a le mai distrage atenţia de la alte investiţii care ne pot aduce cu adevărat bunăstarea şi ne pune într-o imagine bună comuna noastră. Cu toate că sunt independent vreau să menţin o colaborare cu toate partidele, în folosul comunităţii”, a declarat Dragoş Petre Apetrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *