Președintele Patronatului Român, Filiala Botoșani: Poliția Locală se ocupă de poze și pândit

politia localaUn reprezentant al Comisiei de Dialog Social a criticat activitatea polițiștilor locali. Dragoș Lupașcu, președintele Patronatului Român, Filiala Botoșani, a spus că activitatea acestora este axată mai mult pe ”locurile de parcare și pe pânditul mașinilor” și nicidecum pe patrulare.

like facebookȘtiu că prin asta se aduc bani la bugetul local, dar o rugăminte: mai dislocați de la pânditul locurilor de parcare pe patrule. Între anumite ore parcările  sunt libere. Nu cred că are ce căuta Poliția Locală să întrebe dacă ai voie să parchez acolo. Acum, Poliția Locală se ocupă de poze și pândit”, a spus Lupașcu.

Șeful Poliției Locale, Ioan Onuțu, i-a răspuns că polițiștii locali acționează în astfel de situații la insistența instituției și cetățeanului.

Nu mergem din proprie inițiativă. Pe Marchian, pe la Stația de Salvare nu putem intra în spital, pentru că se oprește pe Oprirea interzisă. Ce să fac? Și nici nu pot să iau un polițist de la rutieră și să îl dau la inspecția în construcții. El fotografiază ca să avem probe”, a afirmat Onuțu.

 

 

2 thoughts on “Președintele Patronatului Român, Filiala Botoșani: Poliția Locală se ocupă de poze și pândit

  1. La trecerea de pietoni de la parcul Mihail Eminescu spre pietonalul Unirii cand ajungeti ???? parcheaza toti militenii !!!! sau va este frica ???

  2. Stiu cu certitudine ca cel Putin unul dintre agentii de la politia Locala a municipiului a facut pushcarie pt. viol. Oare la angajare nu s o cerut cazieer????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *