Botoșani Shopping Center te trimite, în doi, la Barcelona. Află în ce condiții!

Botosani Shoping CenterBotoșani Shopping Center organizează, de Ziua îndrăgostiților, o tombolă pentru cei care fac cumpărături între 12-24 februarie 2016 de minim 50 de lei.

Marele premiu: un city break, în doi, la Barcelona. De asemenea, vor fi acordate zeci de premii instant și vouchere romantice cu o valoare totală de peste 8.000 de lei.

Toate magazinele aflate în galeria centrului comercial pot oferi taloane pentru participarea la tombolă, inclusiv Hipermarketul Carrefour care îi așteaptă pe clienți să se bucure, împreună cu persoana iubită, de promoțiile la produsele din gama de dulciuri și băuturi.

like facebookDe asemenea, botoșănenii sunt invitați să se bucure de târgul de genți ce se desfășoară în această perioadă la Botoșani Shopping Center și să aleagă accesoriul potrivit pentru ei și partenerii lor.

Duminică, 14 februarie, va avea loc evenimentul pentru copii ”Mini Cupidon Arlechin”, pentru a sărbători împreună cu cei mici zilele iubirii.

Centrul comercial Botoşani Shopping Center este alături de dumneavoastră cu retaileri naţionali şi internaţionali, printre care NewYorker, Leonardo,  Orsay, Mado şi Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoşani. Botoşani Shopping Center reuşeşte să atragă peste 3 milioane de vizitatori anual, de aceea mulțumim clienților pentru încrederea acordată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *