De râsul lumii! Poştaşii din Botoşani, amendaţi că pun în pericol banii companiei

posta romana- Oficiul Judetean de Posta BotosaniCompania Naţională Poşta Română a fost amendată de poliţiştii botoşăneni pentru că s-a făcut de ruşine. Aceasta a fonst sancţionată pentru că a pus în pericol banii companiei, dar şi ai clienţilor.

Practic, amenda a fost dată pentru cu transportul de valori a fost în condiţii rudimentare.

Practic, curierul era însoţit doar de angajaţi care purtau asupra lor doar spray-uri lacrimogene, în condiţiile în care normele prevăd că transporturile de valoare trebuie însoţite de pază armată. .

Poliţiştii le-au făcut un control în cadrul unui program tematic privind transporturile de valori şi au constatat că poştaşii nu respectau nici pe departe normele. Pentru încălcarea legii privind securitatea acestor transporturi, poştaşii botoşăneni au primit o sancţiune de 2000 de lei.

like facebookCompania a contestat sancţiunea în instanţă menţionând că la primele controale când i s-au trasat normele pentru a intra în legalitate a avut un termen de doi ani să le pună în aplicare, iar sancţiunea a venit în acest termen.De asemenea, s-a mai apărat că valorile transportate erau sub 10.000 de euro.

Cu toate acestea, magistraţii au considerat că amnenda este justificată, menţinând-o definitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *