Regulamentul de administrare al parcărilor cu plată va fi repus pe masa consilierilor locali

parcare locuri cu handicapViceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a criticat faptul că consilierii liberali au respins Regulamentul privind administrarea parcărilor cu plată, dar nu au venit nici până la această dată cu propuneri. Acesta a declarat că în următoarele ședințe de Consiliu Local va fi repus pe ordinea de zi acest regulament, în cazul în care colegii săi nu vor veni cu modificări.

like facebookÎn urma discuțiilor pe care le-am avut cu colegii de la Departamentul transporturi, am făcut o propunere în Consiliul Local pentru un regulament ținând cont și de bunurile care au fost achiziționate de către Primărie, pentru a putea încasa bani din aceste parcări, pentru a putea reglementa aceste parcări. Am propus un regulament, colegii nu au agreat forma propusă și au dorit discuții și o serie de modificări. I-am așteptat, dar nu au venit cu nicio sugestie până în ziua de astăzi și așteptăm în continuare forma dumnealor. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, în următoarele ședinte de CL vom repune acest regulament pe ordinea de zi și îl vom readuce în atenția consilierilor”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

El susține că modificările la regulament se puteau face inclusiv în ședința de CL , modificări care putea lua forma unor amendamente. În aceste condiții, parcările cu plată rămân gratuite, în continuare.

Regulamentul prevede ca taxa de utilizare a unui loc de parcare, în parcări le dotate cu parcometre, să rămână 1,50 lei pe oră. În cazul abonamentelor, taxa de utilizare a unui loc de parcare are următoarele niveluri: – 10 lei pentru o zi de parcare – 100 lei pentru o lună.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *