Peste 800 de locuri de muncă în spațiul european. Vezi țările și domeniile!

EuresAgenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani, prin rețeaua EURES, pune la dispozitia persoanelor care  doresc sã lucreze în străinătate 861 de locuri de munã vacante la angajatorii din Spatiul Economic European.

Ca si în săptămâna precedentă, cele mai multe posturi sunt în Irlanda, respectiv 385 însotitori de bord și stewarzi, si în Marea Britanie unde a oferta a crescut oferta, pe lângã cei 60 de îngrijitori persoane / infirmieri, 60 asistenți medicali, 30 îngrijitori persoane si un sofer  profesionist, în prezent fiind căutați si 58 de bucătari.

like facebookDe asemenea, în Cehia, în plus fată de cele 5 locuri de muncă declarate vacante în perioada 3-9 februarie 2016, adresate persoanelor interesate să lucreze ca slefuitor, pilitor, sunt disponibile încã 15 pentru soferi  profesionisti camion.

Angajatorii din Germania au reusit să ocupe cele 5 posturi de electrician industrial, postul de mecanic auto (camioane) si cel de mecanic industrial astfel încât, în prezent, mai sunt oferite 140 de locuri de muncă dupã cum urmeazã: 50 asistent medical generalist, 15 factor postal, 10 ospătar, 10 bucătar, 10 barman, 10 lucrător în gastronomia de sistem, 7 lucrător calificat în productie (industria automobilelor), 7 sudor MIG-MAG, WIG, 6 hamal, 5 operator stivuitor, 5 electrician, 5 operator CNC.

Suedia, Slovacia, Ungaria, Norvegia, Belgia și Spania își mențin aceeasi ofertă de locuri de muncă. Persoanele interesate să desfăsoare activitate în aceste state pot opta, în funcție de pregãtire, abilitãți si competente, pentru urmãtoarele posturi: Suedia: 20 femeie de serviciu, 15 vopsitor auto, 10 mecanic auto, 10 tinichigiu auto;  Slovacia: 30 sofer autocamion transport international, 7 îngrijitor persoane / infirmier; Ungaria 6 locuri de muncã mecanic agricol; Norvegia: 2 doctorand în Departamentul biomedical, 2 mecanic biciclete, 1 post doctorand în Departamanetul Retele, 1 post doctorand în Departamanetul  biomedical; Belgia: 1 proiectant constructii metalice, 1 manager senior de proces (inginer în industria chimicã cu experienþã vastã în lucrul cu polimeri); Spania: un maseur.

Cei interesati pot viziona ofertele accesând portalul EURES national, www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul AJOFM BOTOSANI .

Sursa: comunicat AJOFM Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *