Directorul școlii sare în apărarea profesoarei care ar fi umilit un elev. „Este agresiv”

director scoala 13Directorul școlii nr. 13 „Ion Creangă” sare în apărarea profesoarei de geografie, Mihaela Filip, acuzată de părinții unui elev că l-ar fi umilit. Doina Camelia Vasilică susține că și acest copil are drepturi, dar și ceilalți 27 au aceleași drepturi, lăsând să se înțeleagă că băiatul îi deranjează pe ceilalți elevi.

like facebookAu fost părinți care au fost foarte toleranți la situația acestui copil și au fost părinți care și-au exprimat nemulțumirea, în sensul că copiii lor sunt afectați ca urmare a atitudinii și a comportamentului acestui copil. Are momente în care este agresiv, ca diferență de vârstă față de ceilalți copii de clasa a V-a este cu patru ani mai mare, deci este copil care a împlinit deja vârsta de 15 ani, ceilalți sunt la 11 ani. Este un copil căruia nu i s-a inoculat și nu i s-au format deprinderi de a respecta anumite reguli. Deci boala lui ca atare este o boală care își dorește foarte multă afecțiune, dar nu poți să pretinzi ca ceilalți copii din clasă să-ți ofere tot timpul necesar”, a spus directoarea.

Directorul recunoaște, însă, că profesoara respectivă a fost mai vehementă referitor la atitudinea familiei acestui copil față de ceilalți elevi din clasă.

2 thoughts on “Directorul școlii sare în apărarea profesoarei care ar fi umilit un elev. „Este agresiv”

  1. Rusine. Nu stiu cum mai aveti curajul sa spuneti ca va numiti dascali. Va convin doar clasele de copii care nu misca in banci si care „cotizeaza” la greu pentru „pregatiri”. Rusine, voi ar trebui sa realizati adaptarea tuturor copiilor in societate dar nu va pasa decat de buzunarul propriu. Rusine! Ati interzis telefoane in scoli nu pentru ca va deranjeaza orele ci pentru a nu mai putea fi filmate abuzurile voastre. Rusine!!!

  2. Pentru nimic in lume nu mi.as da copilul intr.o clasa unde exista un copil cu CES. Va rog sa nu ma intelegeti gresit, dar stiu f f f bine ce spun! Cand ai un copil cu probleme in clasa, e ca si cum ai lucra la clase simultane. Si nu ai cum sa neglijezi 20 de copii i favoarea la 1. Si multe altele……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *