O comisie a Inspectoratului Școlar a făcut verificări la Școala nr.13, după acuzațiile de discriminare. Vezi rezultatele!

inspectoratul scolar- scandal scoala 13 Botosani 001O comisie a Inspectoratului Școlar Județean Botoșani a făcut verificări la Școala nr. 13 Ion Creangă din municipiul Botoșani, după ce părinții elevului cu Sindrom Down au făcut două plângeri cu privire la faptul că profesoara de geografie îi instigă pe profesori, părinți și chiar elevi împotriva copilului lor.

like facebookConcluziile comisiei au fost în defavoarea părinților, drept pentru care, profesoara Mihaela Filip nu a fost sancționată în niciun fel, potrivit Inspectoratului Școlar, plângerea fiind nejustificată.

mihaela hunca„Cadrele didactice care predau la această clasă și părinții nu au instigat la discriminare și nu au solicitat eliminarea elevului din învățământul de masă.Toți elevii școlii se bucură de toate drepturile constituționale precum și de egalitate în toate drepturile conferite de calitatea de beneficiar primar al educației”, a precizat Mihaela Huncă.

Membrii comisiei respective au discutat cu profesorii care predau la clasa respectivă, dar și cu părinții elevilor.

2 thoughts on “O comisie a Inspectoratului Școlar a făcut verificări la Școala nr.13, după acuzațiile de discriminare. Vezi rezultatele!

    1. Doamna Dana, de ce ar trebui să iasă vinovată? Copilului i se respectă toate drepturile. Poate ar trebuie luați la rost și părinții pentru educația oferită acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *