Noi promisiuni de la CJ pentru asistenții medicali de la Spitalul Județean

asistenti medicali sorescuAsistenții medicali de la Spitalul Județean, care au promovat în gradul principal și cer drepturile salariale aferente, s-au ales cu noi promisiuni din partea conducerii Consiliului Județean. Gheorghe Sorescu, președintele CJ, a declarat, marți, după întâlnirea cu asistenții medicali, că urmează să aibă o discuție cu managerul spitalului, Corneliu Mihai, pentru a vedea dacă există posibilități financiare pentru achitarea acestor drepturi. El a declarat totodată că CJ a alocat anual fonduri către spital, atât pe partea de dezvoltare, cât și pentru investiții.

like facebookEste o doleanță mai veche a dumnealor. Noi am alocat de fiecare sume și pentru partea de dezvoltare, dar și pentru partea de funcționare a spitalului, inclusiv în acest an am alocat și pentru dezvoltare și pentru investiții. Echipa de conducerea de la spital are posibilitatea să folosească sumele după niște priorități. Cei drept, banii au fost folosiți pe partea salarială pentru acordarea tichetelor de masă și atunci nu s-a găsit posibilitatea acordării gradului principal”, a spus Sorescu.

Reprezentanții sindicatelor și cei ai CJ se vor întâlni din nou săptămâna viitoare pentru a vedea ce soluții s-au găsit în acest caz.

 

2 thoughts on “Noi promisiuni de la CJ pentru asistenții medicali de la Spitalul Județean

  1. Ne_am saturat de promisiunile si povestile spuse de Dl Sorescu si Dl Manager!Au trecut doi ani si inca ne asteptam drepturile,care la alte spitale(TBC,RECUPERARE,SAJ) au fost platite numai la noi nu se poate!Multumim conducerii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *