Sportiv din Botoșani, medaliat la „Open European Championships 2016” la arte marțiale

Mihai Florin Naharciuc- Total Taekwondo BotosaniLotul național al Federației Romane de Sporturi Marțiale a luat parte, în perioada 3- 7 februarie, la „Open European Championships 2016” desfășurat la Budapesta- Ungaria.

Desfășurat sub egida ITF United, campionatul a reunit sportivi din 13 federații naționale. Delegația României a fost alcătuită din 29 de sportivi (6 copii, 12 juniori, 11 seniori), doi oficiali, un arbitru, antrenori și suporteri, fiind condusă de Muntean Mircea, președintele Federației Române de Sporturi Marțiale Coreene.

like-facebookClubul Sportiv Total Taekwondo Botoșani a fost reprezentat la acest eveniment de sportivul Mihai Florin Naharniuc si antrenorul Cătălin Chiriac. Sportivul botoșănean a făcut parte din echipa de juniori si a concurat la 6 probe.

El a obținut o medalie de aur în proba „spargeri forță”-juniori masculin individual și o medalie de argint în proba de „luptă”- juniori masculin -70 kg.

De asemenea, sportivul botoșănean a fost medaliat cu aur în proba „tehnici speciale” pe echipe- la categoria juniori masculin și  în proba de spargeri forță, dar și cu argint în proba de luptă cu echipa României.

În urma probelor de concurs (tull, luptă, tehnici speciale, spargeri-forță) pe individual și pe echipe, România a obținut 27 medalii de aur, 18 medalii de argint și 13 medalii de bronz.

Prezența sportivilor botoșăneni a fost posibilă grație sprijinului oferit de Bogdan Suruciuc, dar și de Primăria și Consiliul Local al orașului Bucecea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *