Compartiment de obstetrică-ginecologie și neonatologie desființat

bebelus la spitalReprezentanții Spitalului Județean anunță că, începând cu data de 15 februarie se desființează Compartimentul de obstetrică-ginecologie și neonatologie de la Săveni prin decizia președintelui Consiliului Județean Botoșani, Gheorghe Sorescu.

like facebookÎn cadrul Secției Săveni va funcționa începând cu aceeași dată Cabinetul ambulatoriu de obstetrică-ginecologie, care va avea program de luni până vineri, între orele 7-14 și va asigura doar consultațiile.

Pacientele care vor necesita internare, vor fi dirijate către Secția de Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Județean. Personalul din cadrul secției va fi repartizat către alte secții, conform opțiunii fiecăruia. Se vor asigura consultații curente de către un medic iar urgențele care nu pot fi transportate către Botoșani vor fi stabilizate în cadrul Camerei de Gardă Săveni, ulterior urmând să fie transportate către Maternitatea Botoșani”, a declarat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Compartimentul de obstetrică-ginecologie și neonatologie de la Săveni a fost desființat pentru a reduce cheltuielile din spital, dat fiind faptul că lunar se înregistrau doar șase-șapte nașteri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *