FOTO Accident grav în Botoşani! Femeie lovită pe trecerea de pietoni

politisti accident calea nationalaO femeie a ajuns, luni dimineaţă, la spital după ce a fost victima unui accident rutier.

Evenimentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Armoniei cu Calea Naţională când şoferul unei autoutilitare Opel, ce mergea dinspre Stadion spre Piaţa Centrală, nu a observat femeia ce traversa pe trecere de pietoni şi a lovit-o.

like facebookFemeia a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportată, cu o ambulanţă, la spital. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie ce au demarat o anchetă.

Din primele informaţii culpa îi aparţie lui şoferului Mihai Moisuc, de 52 de ani, pentru neacordare de prioritate.

opel accident trecere de pietonipolitisti accident calea nationala1

3 thoughts on “FOTO Accident grav în Botoşani! Femeie lovită pe trecerea de pietoni

  1. Ce va pot spune de la fata locului este ca dna in cauza a sarit in fata masinii , dupa un tir , si striga chiar ea : „doamne de ce nu am avut rabdare sa treaca toate masinile” , daca esti la trecerea de pietoni , asta nu iti da dreptul sa sari pe trecere . Emile tu de unde stii Ora la care s-a produs accidentul si ce relevanta are daca luminile erau aprinse , cum zici tu, in concluzia ta ? Sa nu mai zic si de faptul ca nicaieri in articol nu am vazut o declaratie a soferului , asta asa ca sa pot spune ca nea ziaristu si-a facut meseria si s-a informat bine in legatura cu cazul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *