Accident cu mașini avariate produs de un tânăr care s-a urcat băut la volan

politie noapteaTupeu maxim din partea unui tânăr de 27 de ani, care s-a urcat băut la volan și a produs un accident. Sâmbătă seară, M. I., din  localitatea Baranca, judeţul Botoşani, posesor permis de conducere eliberat de autoritățile spaniole, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe strada 1 Decembrie, din oraşul Darabani şi s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei, împrejurare în care a acroşat lateral vehiculul respectiv.

like facebookÎn urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul lui M.I. rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-u întocmit șoferului vinovat acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *