Bodyguarzii lui Cuciureanu au fost condamnaţi pentru bătăile din cluburi

Apostol, Pintilie si Alexoaie cu mascatiiBodyguarzii controversatului om de afaceri Constantin Cuciureanu au fost condamnaţi, vineri, de Judecătoria Botoşani. Cea mai grea pedeapsă a primit-o Iulian Apostol, un an şi şase luni cu executare pentru că mai avea o condamnare mai veche.

Marian Mihai Pintilie a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu executare, iar Felix Alexoaie, 10 luni de închisoare cu suspendare. Vctimiele celor trei urmează să primească daune de 58.800. Sentinţa nu este definitivă.

like facebookPotrivit anchtetatorilor, în perioada 2008-2012, suspecţii  Felix Costel Alexoaie de 38 de ani, Sebastian Vasile Alexoaie de 35 de ani, Ionuţ Iulian Apostol de 22 de ani, Ştefan Andrei de 28 de ani şi Marian Mihai Pintilie de 25 de ani, au agresat mai multe persoane, în timp ce se aflau în diverse cluburi şi discoteci sau în imediata apropiere a acestora.

Felix Costel Alexoaie, Sebastian Vasile Alexoaie, Ionuţ Iulian Apostol  şi Marian Mihai Pintilie au desfăşurat activităţi de pază în în ilegalitate în beneficiul cluburilor Koma şi Fun City.

Printre victimele acestora s-a numărat şi un poliţist, dar şi  antrenorii echipei reprezentativei de rugby.

One thought on “Bodyguarzii lui Cuciureanu au fost condamnaţi pentru bătăile din cluburi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *