Patronul Tex a ajuns în arest. Viorel Dănuţă, arestat pentru 30 de zile

patronul tex botosani, viorel danuta la dna- suceavaPatronul hotelului Tex, Viorel Dănuţă, a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, în arestul Poliţiei Suceava, după ce a fost arestat preventiv în dosarul jocurilor de noroc. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au dispus, joi, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea de arest preventiv pentru 30 de zile, după ce Dănuţă a încălcat mai multe interdicţii impuse de procurorii anticorupţie.

like facebookPractic, instanţa supremă a menţinut o sentinţă luată în urmă cu o săptămână de Curtea de Apel Suceava care stabilise arestarea preventivă a omului de afaceri botoşănean.

Dănuţă este cercetat pentru dare de mită şi desfăşurarea de activităţi de jocuri de noroc fără licenţă, prejudiciul din dosarul în care mai este cercetat şi omul de afaceri Costel Calistru, patron al restaurantului Rediu, dar şi inspectorul Ioan Teodorescu de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, este de 5,2 milioane de lei.

One thought on “Patronul Tex a ajuns în arest. Viorel Dănuţă, arestat pentru 30 de zile

  1. Ce om de afaceri? Un hot,excroc, borfas,tepar voi numiti om de afaceri? De ce jigniti oamenii cinstiti care se chinuie si ei sa faca o afacere din care sa traiasca decent? In beci acolo e locul lui.Deci dupa ce a facut atitea excrocherii si a beneficiat de clementa justitiei nesimtitul nu s a linistit sa infude puscaria ca e recidivist!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *