Alegeri la organizația municipală a tinerilor din PSD. Cine e noul președinte!

alegeri la organizatia municipala a TSD BotosaniTinerii social-democrați din municipiul Botoșani au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, alegeri pentru a-și desemna președintele și membrii  din conducere pentru perioada următoare. Astfel, 67 de delegați ai TSD s-au reunit la sediul PSD unde au ales prin vot președintele, președintele executiv, vicepreședinții și membrii biroului permanent. În urma votului, președintele TSD Municipiul Botoșani devine Andreea Buiuc, cea care a asigurat până acum interimatul organizației.

alegeri la organizatia municipala a TSD BotosaniTSD Botoșani a început deja seminariile pentru tinerii ce doresc să se alăture echipei TSD și ne pregătim pentru alegerile locale de la începutul verii. Noi, cei de la TSD suntem mândri că suntem în echipa lui Portariuc, unul dintre cei mai tineri primari și președinți de partid din România. Credem cu tărie în viziunea acestuia pentru Botoșani și îi chemăm pe toți cei care simt la fel ca noi, să ni se alăture”, a declarat președintele ales, Andreea Buiuc.

La ședinta tinerilor social-democrați au participat președintele PSD Botoșani, primarul Ovidiu Portariuc și vicepreședintele Gheorghe Vâzdoagă.

12 thoughts on “Alegeri la organizația municipală a tinerilor din PSD. Cine e noul președinte!

  1. Bai oameni buni chiar nu mai are PSD ul cu cine sa iasă in fata?cum sa o pui pe Andreea Buiuc șefa la TSD ? Ce sa ii învețe ea pe tinerii pesediști? Cum se trag țepe sau cum a țepuit ea si fratele ei ,la fel de neserios ca si ea , multe persoane.Ovidiu, retrage-i susținerea , vei avea si tu si partidul de pierdut.Domnile Vâzdoagă chiar nu găsiți un tânăr sau tânara competent/a?S-a dus de râpa partidul asta, de cand e condus de oameni fără experiența si fără viziune!

    1. Sunteti sigur ca vorbiti despre Andreea Buiuc ? Trasaturile mentionate de dvs nu o reprezinta deloc pe Andreea. Probabil sunteti un hater care are de comentat cate ceva la adresa oricui, altfel nu imi explic aceasta interventie. Noua presedinta TSD este un exemplu pentru tineri, acestia avand mereu ceva de invatat de la ea ! Va doresc sa ajungeti sa aveti la fel de mult succes si mult mai multe realizari decat ea, cu totul ca nu veti avea norocul acesta, datorita atitudinii critice si lipsei de ocupatie ! O seara frumoasa va doresc !

  2. :))…E ata de stupid comentariul tau ca nici nu meriti bagat in seama…plin de oftica si invidie.Te si ascunzi sub anonimat dombule Eugen.Bravo Andreea noi te sustinem!

  3. Cu toata stima si cu tot respectul tin sa va informez ca Andreea este cea mai potrivita persoana pentru aceasta functie !
    Imi permit sa va contrazic ! Andreea Buiuc este o persoana foarte competenta, foarte serioasa si care face treaba pana la capat, spre deosebire de altii ! TSD-ul este pe un drum FOARTE bun si veti fi uimit de eficienta Andreei !

  4. Ii felicit pe tinerii care au votat-o , pentru ca eu consider ca este o persoana „numai buna” pentru aceasta functie ! Felicitari Andreea Buiuc si mult succes in tot ceea ce ti-ai propus sa faci !

  5. Ma bucur ca in sfarsit au pus la conducere o persoana potrivita pentru aceasta functie! Felicitari Andreei si persoanelor care au votat ! Sunt nerabdator sa vad urmatoarele actiuni care vor fi (cu siguranta) de succes !

  6. Chiar ma bucur pentru alegerea facuta de dvs, domnule Primar ! Ati facut cea mai buna alegere din ultima perioada! Organizatia TSD este pe maini bune ! Mult succes si asteptam cu nerabdare urmatoarele actiuni ! FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *