Marțea neagră: RMN politic

Dumitru Toni MonacuRemarcabilă  activatea  filialei PNL Botoșani din ultima perioadă ! Aici, mai mult ca oriunde, se lucrează ! Unii pe alții, evident ! Începând de la vârf, individual sau în grup, toți cei care contează la momentul actual în partid sunt implicați (măcar) într-o luptă intestină. Sintagmele  cu ”partid viu” sau ”orgolii mari” sunt niște găselnițe de doi bani.

Nici orgoliile și nici … vitalitatea unora  nu pot justifica fărâmițarea organizației la care au aderat de bună voie. A mai rămas a treia variantă : prostia ! Dacă nu se vor opri și vor continua gâlceava, până la alegeri vor ajunge niște firimituri numai bune de umplut gușa PSD-ului cel hulpav.

PSD care tace, nu face nimic și … câștigă pe seama prostiei adversarilor politici. Accederea la guvernare a social-democraților s-a realizat întotdeauna pe baza relelor făcute de ceilalți și nu a bunelor făcute de ei. Specialiști în … montatul batistei pe țambal, pesediștii botoșăneni stau cuminciori la gura sobei și își freacă mâinile de bucurie.

PNL lucrează pentru ei !

Toni Monacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *