Ipoteză tulburătoare! Tentativă de omor în cazul victimei incendiului de la Broscăuți, în scop de răzbunare

incendiu_91Bărbatul de 49 de ani care a fost grav rănit în incendiul de sâmbătă dimineață de la Broscăuți ar putea fi victima unei tentative de omor săvârșite în scopul răzbunării.

Gheorghe Ghiorghiţă a fost condamnat pe viață pentru asasinarea cu sânge rece, imediat după 1990, a două surori. Mai precis, conform rechizitoriului din aceea perioadă, criminalul a intrat în casă peste două surori din Broscăuţi, Elena şi Stratica Muraru, le-a ciopârţit cu un cuţit, iar apoi a dat foc la casă ca să-şi piardă urma. Anchetatorii au găsit, la acel moment, doar două cadavre carbonizate.

like-facebookEl scăpase din pușcărie în 2014, iar anchetatorii nu exclud, acum, varianta ca Gheorghe Gheorghiță să fie ținta unor rude ale victimelor sale.

Una din ipoteze ar fi aceea că sâmbătă dimineață casa în care Ghiorghiță locuia cu soția sa ar fi fost incendiată. În plus, cadrele medicale au constatat la bărbatul, care a suferit arsuri pe 60% din corp, niște plăgi prea adânci, care nu ar fi putut fi provocate de geamul pe care l-a spart pentru a ieși din casa în flăcări.

Bărbatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *