Destin! Femeie aruncată împreună cu doi copii în stradă în timp ce soţul stă cu amanta în casă

madalina luchian copalauO femeie a ajuns în pragul disperării după ce a ajuns să fie aruncată, împreună cu doi copii, în stradă de propriul soţ în timp ce el şi-a adus amanta, cu 17 ani mai mare.

Mădălina Luchian, de 30 de ani din comuna Copălău, a ajuns în plină iarnă să nu aibă unde sta şi are doi copii, de 9 şi 12 ani. Femeia a fost alungată de bărbatul ei de acasă şi l-a dat în judecată solicitând un ordin de protecţie. Judecătorii i-au admis acţiunea şi l-au obligat pe bărbat, printr-o sentinţă definitivă, să o reprimească în casă, însă acesta refuză. Apoi nevasta l-a reclamat la Poliţie, iar bărbatul are în prezent un dosar penal.

Potrivit femeii, Mihai Luchian ar fi stat cu ea în concubinaj 10 ani, iar de doi ani sunt căsătoriţi. În tot acest timp au făcut o casă, ea muncind prin ţară pe la diferite ferme, iar el ca muzicant la nunţi.

like facebook În urmă cu două luni acesta i-a spus că are o amantă, o femeie cu 17 mai mare ca el şi cu 25 mai mare decât soţia, şi că nu mai pot conveţui. I-a propus nevestei un lucru de neînchipuit, să îl lase să aibă o aventură cu femeia mai în vârstă pentru a o stoarce de bani în condiţiile în care aceasta a fost plecată în străinătate, iar apoi să se întoarcă la familie. Nevasta l-a refuzat şi aşa s-a trezit dată afară, iar singurele alimente cu care a plecat de acasă a fost un sac de făină şi trei kilograme de ceapă. Acum bărbatul a ajuns să se laude pe reţelele de socializare cu noua cucerire, deşi este încă oficial căsătorit.

Femeia a încercat să se ducă la un centru de plasament, însă i s-a explicat că doar copii pot fi ţinuţi acolo, iar ea nu vrea să îi abandoneze. A găsit bunăvoinţă la un unchi de-al ei, dar nici acesta nu o poate găzdui gratis o perioadă îndelungată.

De celaltă parte, Mihai Luchian susţine că a ţinut-o de femeie din milă şi a plecat din casă de comun acord, iar casa este proprietatea lui. De asemenea acesta respinge acuzaţiile legate de amantă.

 

 

2 thoughts on “Destin! Femeie aruncată împreună cu doi copii în stradă în timp ce soţul stă cu amanta în casă

  1. Dar primarul CIPRIAN IVANOV de ce nu o ajuta, de ce nu se implica? Bine ca si-a făcut” pensiune” din bani europeni.Sta mai mult in oraș decât la primărie .om fără scrupule fără Dumnezeu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *