Vezi ce sancţiuni au primit poliţiştii de la Vorniceni şi şefii lor direcţi după ancheta declanşată de conducerea IPJ!

politisti vorniceni atopConducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie a finalizat ancheta în cazul lucrătorilor de la postul de poliţie Vorniceni. Cea mai mare sanţiunea a primit-o agentul principal Ionuţ Afrăsânei care era şi şeful de post, respectiv diminuarea salarială pe o perioadă determinată de timp. De asemenea acesta a fost mutat la postul de poliţie Mihăileni.

like facebookUn coleg de-al său a primit mustrare scrisă, aceeaşi sancţiune fiind stabilită şi în cazul comisarului şef Vasile Luchian, şeful Secţiei de Poliţie Rurală Vlăsineşti ce coordona activitatea şi postului de poliţie din comuna Vorniceni.

Ancheta a fost declanşată după ce în toamna anului trecut la o şedinţă a Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică, mai mulţi săteni în frunte cu primarul comunei Vorniceni s-au plâns de activitatea poliţiştilor. Ancheta şefilor IPJ avea să scoată la iveală 12 cazuri pe care poliţiştii nu le-au soluţionat în termenul legal.

 

2 thoughts on “Vezi ce sancţiuni au primit poliţiştii de la Vorniceni şi şefii lor direcţi după ancheta declanşată de conducerea IPJ!

  1. Voi stiti doar sa veniti in control?
    Vorniceni, o adunatura de cutitari inculti! Un loc unde politistul va fi mereu in pericol din cauza sistemului aservit intereselor asa cum se spune si in articol cine sunt cei care s-au plans. Las’ Ionut ca la Mihaileni gasesti linistea ce nu ai visat-o, chiar daca te-au sanctionat. Asa-i in Romania, te sanctioneaza daca nu muncesti pt toti la un loc. Sa ramana cutitarii cu neamul lor acolo ca aia nu cunosc ce-i respectul si buna convietuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *