Patronul restaurantului Rediu a cerut să fie eliberat. Vezi cum au reacționat judecătorii!

restaurant rediu botosaniPatronul restaurantului Rediu din Botoșani a cerut magistraților Curții de Apel Suceava să fie pus în libertate, pentru a putea petrece sărbătorile de iarnă acasă. Costel Calistru, care a fost arestat preventiv în dosarul jocurilor de noroc, a făcut cerere la magistrații Curții de Apel Suceava pentru înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau controlul judiciar.

Judecătorii suceveni au considerat că solicitarea lui Calistru nu este întemeiată, astfel încât au decis respingerea acesteia și menținerea în arest a acestuia.

like facebookCurtea de Apel Suceava „respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpatul CALISTRU COSTEL de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, prev. de art. 202 alin. 4 lit. d Cod procedură penală, sau cu măsura preventivă a controlului judiciar, prev. de art. 202 alin. 4 lit. b Cod procedură penală. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă inculpatul să plătească statului suma de 150 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, se arată în decizia instanței.

Sentința a fost pronunțată miercuri.

În același dosar, inspectorul Ioan Teodorescu de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a fost arestat preventiv, iar patronul Tex Club se află în arest la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *