A sfidat justiția și riscă să ajungă după gratii. Ce greșeală a făcut un tânăr din Botoșani!

magistrati- procuroriUn tânăr de 35 de ani din județul Botoșani a ignorat prevederile unei hotărâri judecătorești, iar acum ar putea ajunge în spatele gratiilor. În 2013, Daniel Liviu Florescu, din Dorohoi, a fost condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare şi plata unor despăgubiri în sumă de 17.850 de lei pentru înșelăciune, după o „afacere” cu o mașină.

În 2007, în timp ce era administrator la firma Cristina & Tina SRL Suceava, Florescu a vândut o autoutilitară către o persoană din Dorohoi, însă, ulterior, sub pretextul de a o duce până la service, a luat mașina de la acesta și a revândut-o.

Cel înșelat, Lucian Murăreanu, a deschis o acțiune penală împotriva vânzătorului, iar în iunie 2013 acesta din urmă a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare și a fost obligat să îi dea banii înapoi primului cumpărător al mașinii.

like facebookÎn ciuda acestei sentințe, Florescu nu și-a achitat obligațiile către „victima” sa, astfel încât aceasta s-a adresat din nou instanței. Judecătoria Dorohoi a admis și a doua acțiune și a revocat măsura suspendării pedepsei inițiale, astfel încât acum Daniel Liviu Florescu ar trebui să ajungă după gratii.

Decizia nu este însă definitivă, ea putând fi contestată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *