Foto! Sute de participanți la Gala excelenței. Peste 180 de elevi au fost premiați

gala premiilor de excelenta in educatie14Sute de elevi, profesori, părinți, dar și autorități locale au participat la premierea celor mai buni elevi botoșăneni, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în Educație. Evenimentul a avut loc, marți, la Casa de Cultură a Sindicatelor, printre invitați numărându-se prefectul Costică Macaleți, primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, dar și Mina Maria Rusu, reprezentant al Ministerului Educației.

like facebook189 de olimpici au fost premiați, dar și profesorii care i-au pregătit.

Trebuie să zămislim în școli în care elevii vor putea să-și lege pasiunile de oportunități profesionale, școli în care formalismul pedagogic să fie înlocuit cu creativitatea pedagogică, școli în care dascălii și elevii împreună deopotrivă se dedică aceluiași ideal: viitorul României. Gala excelenței este o sărbătoare a educației și totodată un pretext nu doar de a-i premia pe cei mai merituoși dintre noi, ci de le mulțumi în numele întregii societăți botoșănene pentru viitorul mai bun pe care ni-l construiesc. Gala educației este momentul când dispar toate interesele: personale sau de grup și se aplaudă munca ambasadorilor acestui județ”, a spus Mihaela Huncă.

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a spus că a așteptat cu interes această gală, devenită deja o tradiție.

Acum mai mult ca niciodată educația poate face diferența și un om educat este un om liber, un om puternic, un om stăpân pe destinul său. Vreau să felicit în primul rând dascălii botoșăneni pentru ceea ce realizează, pentru efortul pe care îl fac, pentru sacrificiul pe care și-l asumă și sper ca rezultatele,  cel puțin dacă nu la nivel material măcar la nivel sufletesc sunt pe măsură. De asemenea, felicit și elevii pentru efortul pe care îl depun, sacrificiul pe care îl fac la această vârstă, pentru că nu sunt deloc ușoare”, a afirmat Portariuc.

El a spus că învățământul va rămâne o prioritate pentru Executivul Primăriei Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *