Reclamații la adresa Sanatoriului Podriga privind consumul de alcool al angajaților în timpul programului

sanatoriul PodrigaNoi reclamații la adresa conducerii dar și a unor salariați de la Sanatoriul Podriga au ajuns pe masa președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu. El spune că reclamațiile vizează atât consumul de băuturi alcoolice în interiorul unității spitalicești, dar și procedurile de aprovizionare.

like facebookSunt o serie de reclamații acolo. Au ajuns reclamații vizavi de consumul de alcool în unitatea spitalicească, dar și vizavi de procedurile de aprovizionare de la firme, care nu sunt tocmai în regulă. La Podriga se poate gândi și un management mai performant decât cel actual, cu atât mai mult cu cât în primăvara anului viitor vom avea acreditarea”, a spus Sorescu.

Șeful CJ susține că în luna decembrie va expira interimatul actualului manager, Oana Norses, și că cel mai probabil va fi numit un alt director.

Noi nu am putut organiza concursul la Podriga din cauza unei acțiuni în instanță care nu se mai termină”, a adăugat Sorescu.

Un control al Ministerului Sănătății a avut loc la unitatea spitalicească în urmă cu aproape două luni, tot urmare a unor reclamații. Concluziile acestuia nu au fost făcute publice nici la această dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *