O porțiune din drumul Botoșani-Dorohoi va fi asfaltată

Asfaltare Dorohoi-Botosani_1Vineri, 4 decembrie, constructorul care a câştigat licitaţia pentru asfaltarea drumului naţional DN 29 B a început lucrările. Specialiştii au demarat turnarea unui nou covor asfaltic dinspre Dorohoi către Botoşani, în prima etapă urmând să fie modernizaţi patru kilometri, între Sauceniţa şi Brăieşti, dintr-un total de 17 kilometri, cât prevede proiectul tehnic.

like facebook„Înţeleg că s-au alocat 1,5 milioane de lei pentru această etapă şi se va lucra, atât cât vor permite condiţiile meteo. Prognoza anunţă temperaturi pozitive şi lipsă de precipitaţii, deci, probabil se va lucra atât cât s-a programat.”, a declarat prefectul Costică Macaleţi.

Asfaltare Dorohoi-Botosani_03Tot în zona Dorohoiului, Secţia de Drumuri Naţionale (SDN) a gestionat în aceste zile lucrări de asfaltare la ieşirea spre Vârfu Câmpului, unde, joi, 3 decembrie, s-a turnat un covor de cca 300 de metri liniari.

În total, pentru lucrările ce mai sunt de realizat în această zonă, SDN a beneficiat de o alocare de 2,7 milioane de lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *