FOTO Duminică, de Moș Nicolae, se deschide Orășelul Copiilor și se aprind luminile de sărbători. Vezi cum arată!

Oraselul copiilor 2Primarul municipiului Botoșani anunțat vineri, că noul Orășel al Copiilor, amenajat de Primărie în Parcul Mihai Eminescu, se va deschide duminică 6 decembrie, de Moș Niculae, începând cu ora 17:00.

Orășelul se va afla pe aleea principală care traversează parcul, în proximitatea podului, unde copii se vor putea juca alături de zânele zăpezii, pinguini, urși polari, pitici și alte personaje îndrăgite din zona arctică. Accesul va fi nelimitat, iar cei mici se vor putea bucura de orășelul lor până la sfârșitul lunii ianuarie 2016.

like facebookEste pentru prima oară când organizăm acest Orășel special pentru copiii din municipiul Botoșani. Sper ca inițiativa noastră să se bucure de interes în rândul celor mici, astfel încât acest gen de eveniment să devină o tradiție în anii următori. Sunt și eu tată și aștept cu interes să văd reacția fiului meu”, a spus Ovidiu Portariuc.

Odată cu deschiderea Orășelului, va avea loc și evenimentul simbolic în care primarul va da semnalul aprinderii luminilor care vor împodobi municipiul Botoșani cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Oraselul copiilor6

Oraselul copiilor3

Oraselul copiilor 4

Oraselul copiilor1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *