Attila Hadnagy: Cred că e momentul să batem şi noi Petrolul

attila hadnagy fc botosaniCel mai bun atacant din lotul FC Botoşani vrea să obţină prima victorie cu Petrolul. Attila Hadnagy, fost jucător al echipei ce va veni, miercuri pe Stadionul Municipal, susţine că meciul este unul de totul sau nimic.

like facebook„La Petrolul m-am simţit bine, am fost şi golgeter, cum am fost şi la FC Braşov şi aici la FC Botoşani şi la fel ca şi la Braşov şi la Botoşani şi la Ploieşti am fost apreciat ca fotbalist. E o perioadă însă care a trecut. Dacă nu mă înşel sunt 10 ani de atunci, însă eu mă simt la fel de tânăr. Am marcat împotriva lor cu FC Botoşani în Liga I însă atunci nu am câştigat, am pierdut cu 2-1. Acum cred că e momentul să batem şi noi Petrolul. Dacă va fi să dau gol şi să fie şi golul decisiv, cu atât mai bine. E un meci de totul sau nimic. Nu avem voie să facem paşi greşiţi în acest meci”, a declarat Attila Hadnagy.

Partida dintre FC Botoşani şi Petrolul va avea loc mâine de la ora 18:00 pe stadionul „Municipal” şi va fi transmisă în direct de Digi, Dolce şi Look.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *