VIDEO Îmbulzeală la mâncarea de fasole și cârnați oferită de Ziua Națională a României. Primarul a ajutat la împărțirea bucatelor

fasole si carnati2Sute de oameni au stat, marți, la coadă pentru a primi o porţie de fasole cu cârnaţi şi un pahar de vin fiert. Mâncarea şi băutura au fost oferite de municipalitate la sfârşitul ceremoniei dedicate Zilei Naţionale a României, care a avut loc în Centrul Vechi.

Produsele au fost împărţite de lucrătorii Serviciului de asistenţă socială al Primăriei, însă cu sprijinul jandarmilor, care au făcut posibil ca oamenii să nu se calce în picioare pentru o porţie de mâncare.

like facebookPentru prima dată, primarul municipiului Botoșani a ajutat la împărțirea bucatelor.

Cred că toți ar trebui să ajutăm, să fim  împreună și să sărbătorim tradiția românească. Nu eram pregătit să fac asta, dar mă bucur că mă pot întâlni cu oamenii aici și mai stăm de vorbă puțin și ne bucurăm de aceste momente. Încercăm să dăm o mână de ajutor ca să meargă mai repede”, a spus Ovidiu Portariuc.

Gestul primarului de Botoșani a fost apreciat de unii botoșăneni și criticat de alții.

Credeți că dacă dați oamenilor o porție de fasole veți primi mai multe voturi”, a spus un botoșănean.

Primăria a împărţit circa 1.000 de porţii de fasole cu cârnaţi.

ovidiu portariuc impartind fasole si carnati1

fasole si carnati1ovidiu portariuc impartind fasole si carnati3

 

One thought on “VIDEO Îmbulzeală la mâncarea de fasole și cârnați oferită de Ziua Națională a României. Primarul a ajutat la împărțirea bucatelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *