FOTO Accident grav la Botoșani! A intrat cu BMW-ul în alte trei mașini. O tânără a fost rănită, iar șoferul a fugit

accident pe strada Imparat Traian- municipiul BotosaniUn grav accident rutier s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani.

Un tânăr aflat la volanul unui BMW seria 3 înmatriculat în Galați a pierdut controlul asupra volanului și a lovit trei mașini parcate pe partea dreaptă a străzii Împărat Traian, la intersecția cu Independenței.

like facebookUnul dintre autoturismele lovite, un BMW seria 3, care a fost adus recent din străinătate și care avea încă numere de Germania, a fost distrus complet. Au mai fost avariate, însă nu foarte puternic un VW Passat și o Skoda Octavia.

accident pe strada Imparat Traian- municipiul BotosaniDupă accident, șoferul, dar și un prieten al acestuia au fugit de la fața locului. O tânără de 21 de ani, care se afla pe bancheta din spate a mașinii, a fost rănită, însă a fugit și ea, ascunzându-se în scara unui bloc, unde a fost găsită de polițiști. Ea acuza dureri în zona capului și la picioare, fiind transportată cu ambulanța la spital.

Tânăra, Maria J, din Vorniceni, a povestit că s-a cunoscut cu șoferul într-un club din Botoșani chiar în noaptea în care a avut loc accidentul.

 

 

 

3 thoughts on “FOTO Accident grav la Botoșani! A intrat cu BMW-ul în alte trei mașini. O tânără a fost rănită, iar șoferul a fugit

  1. Și totuși dupa 15 ore putem ști numele celui care a provocat accidentul? Sau nu ia ieșit alcoolul din sânge încă? Cu atâtea sarbatori poate i se pierde urma și prostimea uită incidentul ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *