Gaşcă de minori din Dorohoi trimisă la reeducare

barbat retinut de politie- catuse- arestTrei minori cu vârste de cuprinse între 15 şi 17 ani au fost arestaţi în urmă cu două zile de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Dorohoi şi trimişi la Centru de reeducare pentru minori de la Târgu Ocna. Cei trei au dat o bună perioadă de furcă poliţiştilor fiind autorii a peste 25 de infracţiuni de furt şi tâlhărie.

Tinerii dorohoieni au sfidat până şi magistraţii încălcând în nenumărate rânduri măsurile de arest la docmiciliu sau control judiciar dispuse pe numele lor.

like facebookBa mai mult, crezând că vor duce de nas anchetatorii, cei trei au comis mai multe fapte în timp ce se aflat sub arest la domiciliu, considerând că poliţiştii îi vor exclude de la bun început din cercurile de suspecţi.

Unul dintre tineri va sta la reeducare doi ani iar pentru ceilalţi doi magistraţii dorohoieni au dispus o pedeaspă de câte trei ani.

„Imediat ce a sosit sentinţa la Poliţia Dorohoi, lucrătorii noştrii le-a luat urma şi în cel mai scurt timp tineri au fost prinşi şi trimişi la Centrul de reeducare”, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *