O botoșăneancă seamănă izbitor cu o renumită actriță de la Hollywood

kim kardshsian
Francesca Dulceanu

O tânără din Botoșani care seamănă izbitor cu vedeta internațională Kim Kardashian a reușit să impresioneze un actor de la Holywood! Acesta a vazut-o și a fost uimit de asemanare, dar si de vocea româncei!
Francisa Dulceanu este din Botosani si a devenit cunoscuta dupa ce a participat la un show de talente, uimindu-i pe jurati cu vocea ei, dar si prin asemanarea cu vedeta internationala Kim Kardashian.

Chiar si formele sale, daca este sa ne luam dupa fotografia in costum de baie, par „imprumutate” de la femeia considerata una din cele mai sexy din lume!

like facebookIn urma cu cateva zile, KIm de Romania a avut ocazia sa vorbeasca, pe internet, cu Christopher Atkins cel ce a interpretat rolul principal alaturi de Brooke Shields in „Laguna Albastra”.

francesca dulceanu„Wow incredibil, mi s-a spus ca semeni cu Kim Kardshian insa si-ar dori ea sa aiba o voce asa minunata si sa fie atat de frumoasa ca si tine”, i-a spus uimit celebrul actor, in prezenta celorlalti invitati, la o petrecere privata.

Vineri, frumoasa botosaneanca și-a serbat ziua de nastere, implinind frunoasa varsta de 22 de ani. Zeci de admiratori i-au urat „La multi ani”, iar iubitul ei i-a scris un mesaj emotionant: „Iubita mea, iti doresc toata fericirea din lume, toata dragostea de pe Pamant, tot norocul din Univers, si sa ajungi acolo unde iti doresti! LA MULTI ANI!!!Te iubesc mult”.

sursa: cancan.ro

Francesca Dulceanu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *