VIDEO Viorica Afrăsânei condusă pe ultimul drum de sute de persoane

inmormantare viorica afrasanei9Fostul parlamentar, Viorica Afrăsânei, a fost condus, sâmbătă după amiază, pe ultimul drum.

Sute de persoane au ţinut să-şi ia rămas bun, colegi de partid, rude, prieteni, dar şi simpli cetăţeni care au auzit de moartea fulgerătoare, la vârsta de 61 de ani, a cunoscutei doamne a politicii botoşănene.

De la ceremonia funerară nu a lipsit prefectul Costică Macaleți, fost coleg de partid, dar și de Camera Deputaților cu Viorica Afrăsânei.

Înmormântare a avut loc cu onoruri militare, mai mulţi soldaţi încadrând maşina mortuară. Biserica Cuvioasa Parascheva a devenit neîncăpătoare de oamenii ce au vrut să îşi ia rămas bun personal.

like facebookPloaia de afară nu i-a împiedicat pe oameni să o jelească şi să o conducă până la cimitir. Iar zeci de coroane au fost purtate în faţa cortegiului.

inmormantare viorica afrasanei12inmormantare viorica afrasanei11inmormantare viorica afrasanei10inmormantare viorica afrasanei8inmormantare viorica afrasaneiinmormantare viorica afrasanei5

inmormantare viorica afrasanei6inmormantare viorica afrasanei4inmormantare viorica afrasanei3inmormantare viorica afrasanei2inmormantare viorica afrasanei1inmormantare viorica afrasanei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *