Președintele organizației de tineret a PNL a demisionat. Cine l-ar putea înlocui!

alegeri TNL Botosani aprilie 2013
Lucian Diac Milatinovici

Președintele organizației de tineret a Partidului Național Liberal (PNL) Botoșani a demisionat din funcție. Lucian Diac Milatinovici a renunțat la mandat, invocând motive personale.

Co-președintele PNL, deputatul Costel Șoptică, l-a propus pentru această funcție pe Caesar Huțanu, cel care a ocupat funcția de director al agenției din Botoșani a companiei de asigurări Astra.

like facebookDiac Milatinovici a fost ales președinte al TNL Botoșani în 2013.

 

6 thoughts on “Președintele organizației de tineret a PNL a demisionat. Cine l-ar putea înlocui!

  1. Ha,ha,ha…Iubita Sânziana președinta la Org de Femei PNL si el la Tineret…Nu-i asa ca e democratic?Hai noroc!Mai putina aroganta n-ar strica la unii…

  2. Ba nu…..e ăla care a vorbit cu Monica consiliera iubareata , aia de ia toți bărbații din pnl la rand , întâi Cornila , apoi Hutanu și cine mai știe .

  3. Ati dat jos un nimeni si ati pus un mai mare nimeni. Coruptul de Soptica nu mai are mult timp in partid de propus si recomandat pe nimeni. Nu cred ca l mai baga cineva in seama. E gata cu el. Familismele si nepotismele astea nu mai tin, oamenii nu mai pun botul la ele si numai partidul va suferi, mai ales ca se apropie localele. N ati invatat nimic din ce s a intamplat in ultimul timp, continuati tot cu gunoaiele si manariile voastre pana veti fi schimbati toti !!!!

  4. Care om serios , mă ?? Bai Gutanu, îți scrii singur comentarii ? Unu și unu în partid se aduna / Suntem pe „calea cea buna” !

  5. Verginel -solutia salvatoare,e tinar,de abia a luat bacu,bani are,oleaca de puscarie stie,mai are si perspective,pe el, ce mai stati…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *