Eveniment special la Liceul Pedagogic. Lanţ uman tricolor în jurul liceului

elevi steag pedagogic botosaniSute de elevi ai Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoşani a marcat, vineri, Ziua Naţională a României printr-o horă uriaşă. Elevi de ciclu primar, gimnazial sau liceal, care au purtat culorile tricolore, s-au prins în horă, formând practic un lanţ uman în jurul şcolii.

like facebookMomentul s-a finalizat cu un uriaş tricolor format de elevii liceului în curtea şcolii şi de un recital de poezie eminesciană oferit de trupa de teatru a instituției.

elevi steag pedagogic botosani2Roşu, galben şi albastru sunt culorile pe care le-au purtat elevii, înfăşurând în jurul Liceul Pedagogic Nicolae Iorga drapelul țării noastre într-o formă vie, umană ce se dorește a fi un manifest patriotic și o invitație la celebrarea împreună a bucuriei de a fi român”, susţine directorul liceului Mirela Sănduleanu.

Programul dedicat sărbătoririi Zilei Naționale va continua și în după-amiaza acestei zile cu dezbateri pe teme istorice și un recital de poezie patriotică și de cântece populare și patriotice.

elevi steag pedagogic botosani2elevi steag pedagogic botosani2elevi steag pedagogic botosani3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *