FOTO Câini omorâți și aruncați în tomberoane

caini morti tomberoane 1Mai mulți câini au fost omorâți lângă un bloc din orașul Flămânzi, după care aruncați în tomberoane. S-a întâmplat, joi seară, patrupedele fiind găsite de localnicii din zonă, care au sesizat autoritățile. Ei cred că animalele au fost otrăvite, după care aruncate în ghena de gunoi. Evenimentul a fost relatat într-o conferință de presă de Corneliu Furtună, președintele PNȚCD Botoșani.

Am primit de la domnul doctor Marius Bogdan, consilier județean, un telefon precum că la Flămânzi s-a aruncat între blocuri otravă și sunt câini morți. Este iarnă, copiii pot pune mâna pe zăpadă, poate fi cu otrăvuri. Domnul doctor Bogdan spune că au fost și atacuri de panică”, a spus Corneliu Furtună, președintele PNȚCD Botoșani.

like facebookPrimarul orașului Flămânzi, Dan Oloeriu, a spus că cei patru câini au fost puși în saci de plastic și trimiși pentru analiză la Direcția Sanitar Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor.

caini morti tomberoaneNu știm din ce cauză au murit, se presupune că au fost otrăviți. Am pus câinii în saci de plastic și îi trimitem la Direcția Sanitar Veterinară să se facă analizele de laborator și vor constate cauza. În rest, Poliția își face treaba„, a declarat Dan Oloeriu.

Și oamenii legii au declanșat o anchetă în acest caz.

Din verificări s-a stabilit că persoane necunoscute au ucis fără drept patru câini fără stăpân care se aflau în zona cartierului de blocuri din orașul Flămânzi, ulterior animalele moarte fiind aruncate la ghena de gunoi de către cetățenii din localitate. Polițiștii continuă cercetările în vedere identificării autorilor și tragerea lor la răspundere penală”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *