Tombola BotosaniNews şi Chriss Turism şi-a desemnat câştigătorul. Vezi cine este!

pensiunea valeria voronetJPGBotosaniNews şi agenţia de turism Chriss Turism din Botoşani au desemnat, vineri, câştigătorul  tombolei al cărei premiu este o minivacanţă pentru două persoane, de 1 Decembrie, la munte.

În urma unei trageri la sorţi derulate prin intermediul unui site specializat, câştigător al premiului a fost desemnat Şerban Săcrieru din Havârna.

like facebookAcesta va beneficia de două nopţi de cazare la Pensiunea Valeria din Voroneţ (29 spre 30 noiembrie şi 30 noiembrie spre 1 decembrie), dar şi de mic dejun şi cină. Pensiunea asigură menu a la carte cu mâncare tradiţională specifică zonei Bucovinei, cu preparate bio şi porţii generoase.

În cazul în care în termen de 24 de ore câştigătorul nu va ridica premiul, organizatorii îşi rezervă dreptul de a-l acorda unui câştigător suplinitor.

Vezi aici lista completă a participanţilor, dar şi câştigătorul de rezervă!

https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/4560-botosaninews-si-chriss-turism-te-trimit-de-ziua-nationala-la-munte/participanti.html

https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/4560-botosaninews-si-chriss-turism-te-trimit-de-ziua-nationala-la-munte/castigatori.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *