Capcană pentru șoferi! Loc de parcare ilegal creat de Primărie. Poliția locală dă amenzi

parcare ilegala a primariei botosaniMai mulți șoferi din Botoșani au trăit o experiență ciudatîă. Aceștia au fost în situația de a-și parca mașina pe un loc special amenajat de Primăria municipiului Botoșani, însă, în același timp, au fost în situația de a fi sancționați de Poliția Locală.

Locul de parcare a fost creat pe strada Octav Onicescu, în apropiere de intersecția cu strada Vârnav (un pic mai jos de Colegiul Național Mihai Eminescu), înaintea unei treceri de pietoni.

like facebookSpațiul este marcat cu vopsea pe carosabil, astfel încât orice șofer care îl vede are tendința de a lăsa mașina în acel loc.

parcare ilegala a primariei botosani2Din nefericire, parcarea Primăriei este ilegală. Ea se află la mai puțin de 25 de metri de intersecție și este semnalizată corespunzător. La cinci metri mai jos de locul de parcare există un indicator care nu permite nici măcar oprirea autovehiculelor.

De altfel, mai mulți șoferi au fost în situația de a fi sancționați sau avertizați de Poliția Locală pentru parcare neregulamentară.

Se pare că indicatorul a fost abia montat, însă reprezentanții Primăriei nu au ținut cont și de marcajul de pe partea carosabilă.

 

One thought on “Capcană pentru șoferi! Loc de parcare ilegal creat de Primărie. Poliția locală dă amenzi

  1. Vopseaua alba a fost acoperita mai demult cu smoala, dar s-a sters mare parte. Inca se mai pot vedea portiuni din smoala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *