Cristi Pustai își critică elevii: A greşi e omeneşte, însă a persevera în greşeală e diabolic

cristi pustai fc botosaniCristi Pustai a comentat, joi, meciul ce îl va disputa FC Botoşani în compania CSMS Iaşi. Acesta a spus că va fi un meci dificil şi nu s-a sfiit să îşi critice elevii după meciurile din ultima perioadă. Făcând referire la Martinus tehnicianul a spus că Martinus are evoluţii oscilante şi a afirmat că este normal ca un jucător să mai comită greşeli, însă dacă perseverează este diabolic.

„Să sperăm că va fi un meci frumos având în vedere că va fi un derby al marilor orgolii în care să luăm şi noi punct sau puncte. Întâlnim o echipă pragmatică, care este scăpată oarecum de griji. Locul 8 pe care îl ocupă îi dă această stare de confort. În schimb, noi suntem în criză de puncte. CSMS Iaşi şi-a câştigat în ultimul timp jocurile pe care le-a susţinut acasă şi locul ocupat în clasament este dat de fapt de poziţia jocurilor de pe teren propriu. De aceea spun că au o stare bună pe teren propriu faţă de noi, care dacă nu ne luăm punctele acasă ne scufundăm. Iaşiul a adunat 14 puncte pe teren propriu câte avem noi adunate în tot campionatul. Au un atacant bun, Golubovici, care a înscris destule goluri, un jucător foarte util la stilul lor de joc. Au şi viteză în benzi, atât Viveiros cât şi Onduku sau Bole fiind jucători destul de buni. E timpul însă să luăm şi noi puncte. Ce folos că am înscris goluri în fiecare meci dacă am şi primit mai multe şi am obţinut doar două puncte. Ne punem mari speranţe în acest meci. Cu Martinus e o problemă. Am discutat şi cu el: a greşi  e omeneşte însă a persevera în greşeală e diabolic. În momentul acesta poate ar trebui şi el să fie mai atent şi să-şi schimbe atitudinea”, a declarat Cristi Pustai, antrenorul principal al FC Botoşani.

like facebookPartida dintre CSMS Iaşi şi FC Botoşani, va avea loc duminică, 29 noiembrie de la ora 18:00, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi Look Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *