Directorul Locativa, Cătălin Flutur, prezent la întâlnirea cu consilierii locali: La Căminul Textila sunt familii cu doi-trei copii care nu au niciun venit de niciun fel

catalin flutur clDupă ce a fost criticat în repetate rânduri de Executivul Primăriei Botoșani că nu vine la ședințele de Consiliu Local, directorul societății Locativa, Cătălin Flutur, a fost prezent pentru prima dată după pierderea mandatului de primar la o întâlnire cu consilierii locali. Joi, a fost convocată o nouă ședință pe problema chiriașilor de la Căminul Textila, la care au mai participat pe lângă consilierii locali și reprezentanții Consiliului de Administrație de la Locativa.

like facebookCătălin Flutur a spus că problema rău-platnicilor de la Căminul Textila este de ani de zile și asta pentru că familiile respective au câte doi-trei copii și nu au niciun venit.

În fiecare an au fost probleme de acest gen, în ultimii zece ani, iar exemplu nu este numai căminul Textil ci și în celelalte locații unde Locativa are chiriași.  În acel cămin locuiesc 306 persoane, cu 99 contracte, iar 88 persoane, 29% au această problemă. Problema este imposibilitatea de a achita niște facturi. Sunt familii cu doi-trei copii care nu au niciun venit de niciun fel. Statul român are o serie de posibilități de a ajuta aceste persoane, plecând de la subvenții pe care le poate acorda autoritatea și care nu s-au acordat, chiar dacă noi, societatea, am solicitat acordarea acestor subvenții”, a spus Flutur.

Acesta s-a arătat deranjat de solicitarea unui consilier local, aceea de a destitui Consiliul de Administrație de la Locativa.

Societatea Locativa își îndeplinește criteriile de performanță, are profit, însă ideea care se vehicula, că CA să plece acasă este un mic abuz”, a spus Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *