Cum a fost înșelată de bani o vânzătoare de către o clientă

functionar bancar- ghiseu- baniMarți, Postul de Politie Coșula a fost sesizat de o femeie de 34 de ani, din satul Pădureni, judeţul Botoşani cu privire la faptul că a fost înşelata de o persoană, cu o sumă de bani.

Cercetările efectuate au stabilit că, la data menţionată, în jurul orei 10.00,  o persoana de sex feminin a intrat în magazinul aparţinând persoanei vătămate, solicitând să cumpere diverse produse, în valoare de 17 lei, pentru care a înmânat o bancnotă de 200 de lei.

like facebookÎntrucât gestionara nu avea întreaga sumă necesară pentru restul de la bancnota de 200 de lei, ci doar 83 de lei, s-a deplasat în locuinţă, pentru a aduce încă 100 de lei.

Ulterior, cumpărătoarea, motivând că produsele sunt prea scumpe, a refuzat să le mai cumpere şi a primit înapoi bancnota de 200 de lei, fără ca ea să restituie însă cei 83 de lei primiţi deja cu titlu de rest, după care a plecat din magazin.

Femeia a fost depistată tot ieri, în jurul orei 11.30, pe raza municipiului Botoşani, călătorind cu un autoturism condus de V. E. de 28 ani. În cauză continuă cercetările, urmând să fie propusă soluţie procedurală, se precizează într-un comunicat al IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *