A fost semnat contractul pentru construcţia sensului giratoriu de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş

primaria botosani schimba indicatoarelePrimăria municipiului Botoşani a semnat, luni, contractul pentru construcţia sensului giratoriu de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş. Firma câştigătoare a licitaţiei este Conrec SA, cea care a fost, de altfel, singurul constructor înscris la licitaţie.

like facebookValoarea iniţială a lucrării estimată de Primărie a fost de 508.505 lei, însă firma condusă de Mihai Vrăjitoru şi-a adjudecat lucrarea la 507.505 lei.

Necesitatea construcţiei sensului giratoriu a apărut ca urmare a numărului mare de accidente. Cel mai grav accident a avut loc în luna martie a acestui an, când un şofer de ambulanţă a decedat după ce un TIR a intrat în maşina salvării.

3 thoughts on “A fost semnat contractul pentru construcţia sensului giratoriu de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş

  1. :)))) 5 miliarde de lei pentru un sens giratori.. :)) politicienilor poate alegatorii dumneavoastra au fete de prosti dar sa stiti ca nu-s si prosti..

  2. nu-i mult !! altii dau 1 miliard pe niste scari , 2 miliarde pe un pod , etc… la Blandesti de exemplu asa ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *