La 14 ani și-a ucis prietenul cu un an mai mic și l-a îngropat pe câmp. A fost condamnat, dar acum vrea în libertate

crima gorbanesti1Un botoșănean care la vârsta de 14 ani și-a ucis prietenul de joacă în vârstă de doar 13 ani a cerut să fie pus în libertate. Este vorba de Bogdan Cucu, cel care în luna septembrie a anului 2008 și-a omorât prietenul, după care l-a îngropat într-un lan de porumb de la marginea orașului Săveni.

Crima a fost ascunsă timp de o săptămână, timp în care polițiștii și procurorii au încercat să dea de urmele lui Marian Gabriel Mazuru, băiețelul de 13 ani ucis cu cruzime.

like facebookInițial, puștiul asasin a susţinut că amicul său a murit sugrumat de lanţul de la faeton, după care a recunoscut că l-a omorât.

Bogdan Bucu a fost condamnat, în 2009, la zece ani de închisoare, iar odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Penal, pedeapsa i-a fost transformată în zece ani şi șase luni într-un centru de reeducare.

Tânărul a făcut cerere de liberare condiţionată din centrul de reeducare, însă respinsă de judecătorii Tribunalului Iași.

 

 

One thought on “La 14 ani și-a ucis prietenul cu un an mai mic și l-a îngropat pe câmp. A fost condamnat, dar acum vrea în libertate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *