FOTO Accident grav. Un şofer beat a intrat cu maşina într-o ambulanţă, iar apoi a sărit într-un râu

accident masina in rapa 4Un grav accident de circulaţie s-a petrecut sâmbătă seara când un şofer ce s-a urcat băut la volan s-a izbit cu maşina într-o ambulanţă şi apoi a ajuns în albia unui râu.

like facebookAccidentul s-a produs în comuna Ungureni când Romică Pintilii, de 50 de ani, aflat la volanul unui Ford Mondeo mergea dinspre Săveni spre Botoşani, iar în localitatea Ungureni avea o ambulanţă în faţă, condusă de Lucian Apetroae de 39 de ani,  ce a încetinit accident cu ambulanta 1la trecerea de cale ferată, iar bărbatul nu a putut opri maşina în timp util şi s-a izbit în autospecială ulterior părăsind carosabilul şi ajungând cu autoturismul în albia râului Jijia.

În urma impactului asistenta din ambulanţă a fost rănită şi a fost preluată de colegii ei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi a fost transportată la spital. Ea a acuzat dureri la genunchi și la coapse.

Din fericire pacienta ce se afla în ambulanţă nu a fost rănită, femeia fiind prinsă cu centuri. Ajunşi la faţa locului poliţiştii l-au testat cu apartul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

accident cu ambulanta 0

accident masina in rapa 2accident masina in rapa 3accident masina in rapa 1accident cu ambulanta 1accident cu ambulanta

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *