Tombolă! BotosaniNews şi Chriss Turism te trimit de Ziua Naţională la munte

chriss turism botosaniBotosaniNews şi agenţia de turism Chriss Turism din Botoşani organizează o tombolă al cărei premiu este o minivacanţă pentru două persoane, de 1 Decembrie, la munte.

Trebuie doar să intri pe pagina oficială de facebook a BotosaniNews (dă click aici!), să dai un like şi să răspunzi la întrebarea „Care este adresa agenţiei de turism Chriss Turism Botoşani?” (află aici!) şi poţi pleca de Ziua Naţională a României la Voroneţ.

pensiunea valeria voronetJPGCâştigătorul, care va fi desemnat pe 27 noiembrie, în urma unei trageri la sorţi electronice realizate prin site specializat independent, va beneficia de două nopţi de cazare la Pensiunea Valeria din Voroneţ(29 spre 30 noiembrie şi 30 noiembrie spre 1 decembrie), dar şi de mic dejun şi cină. Pensiunea asigură menu a la carte cu mâncare tradiţională specifică zonei Bucovinei, cu preparate bio şi porţii generoase.

De reţinut! Pentru a fi validate, răspunsurile trebuie trimise în secţiunea „Mesaje” de pe pagina oficială de Facebook a BotosaniNews.

facebook botosaninews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *