Exclusiv! Mărturii cutremurătoare ale unui student cazat în căminul groazei din Iaşi

crima in caminul studentesc din Iasi
Foto: Ziarul de Iaşi

Un student din Botoşani, care este cazat în Căminul C4 din Târguşor şi care locuieşte în camera vecină celei în care în care a avut loc oribila crimă de luni dimineaţă, oferă detalii şocante despre evenimentul în care un tânăr a murit, iar celălalt este grav rănit.

Acesta povesteşte cum luni dimineaţă s-a trezit pentru a merge la cursuri. A ieşit pe hol pentru a merge la baia comună de pe palier, iar pe hol s-a întâlnit cu femeile de serviciu care strigau: „Incendiu! Sunaţi la pompieri!”.

like facebookCând a întors capul să vadă ce se întâmplă în spatele său, studentul botoşănean a văzut că de la camera respectivă ieşea foarte mult fum pe dedesubtul şi pe deasupra uşii.

Mă întorc în cameră să-mi las prosopul şi ies iute afară. Între timp, se treziseră şi colegii mei când auziseră de incendiu. Cand am ieşit iar afară să merg către camera respectivă, studenţii au spart uşa şi îi târâiau pe jos pe cei doi. Casian încă era conştient, deşi avea plăgi adânci. Toţi îl întrebau despre ce s-a întâmplat. Atunci, el a strigat: „Aurelian! Aurelian!” şi şi-a dat ochii peste cap. Celălalt, Victor, avea arsuri şi 19 plăgi. Studenţii i-au luat pulsul şi au bănuit ca este decedat. Stătea cineva cu o brichetă aprinsă la capul său”, povesteşte botoşăneanul.

Acesta mărturiseşte că, după aproximativ zece minute, ajung şi pompierii, care erau derutaţi. Aceştia căutau focul, dar acesta a fost stins de portar şi de femeile de serviciu.

like facebookLa câteva minute ajung şi medicii, care încep manevre de resuscitare pe Casian. După alte zece minute, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost dus la spital.

A rămas Victor…. Pentru acesta cadrele medicale s-au chinuit aproximativ o oră, dar efortul lor a fost în zadar. Au constatat decesul şi l-au lasat acolo întins pe hol, fără a fi acoperit. Între timp, se făcuse şi o baltă de sânge în jurul său. Ce este mai terifiant decât să vezi un cadavru ars într-o baltă de sânge? Pe lângă asta, era şi dezbrăcat, căci a fost atacat prin somn, dormea doar în boxeri. Patru ore şi ceva a stat zăcut acolo descoperit şi se scurgea sângele din el, până a venit IML-ul”, povesteşte studentul din Botoşani.

Tânărul din Botoşani susţine că va rămâne marcat pe viaţă de scenele văzute în căminul C4. El atrage atenţia studenţilor să fie foarte atenţi cu cine se cazează în cameră, dar, în acelaşi timp, cere mai multe securitate în căminele studenţeşti.

Vă reamintim că un student al Universităţii „Al. Ioan Cuza” din Iaşi a murit, iar altul este în stare gravă la spital, după ce au fost înjunghiaţi cu un cuţit, principalul suspect în acest caz fiind un coleg al celor doi tineri, care după ce i-a înjunghiat a dat foc camerei de cămin în care s-a petrecut incidentul. Persoana bănuită că ar fi comis oribila crimă se numeşte Giosan Aurelian George, student la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, care a şi fost reţinută de poliţişti.

Un student din Botoşani era cazat în camera în care a avut loc crima de la Iaşi

One thought on “Exclusiv! Mărturii cutremurătoare ale unui student cazat în căminul groazei din Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *